Boekentip!

Regelmatig ben ik in de boekwinkel. Ik vind een echt boek toch prettiger lezen dan op een tablet, zeker als het boeken zijn waar ik nog eens een aantekening in wil maken of mijn favoriet er even een post it bij plakken, zodat ik het later nog eens terug kan vinden. Vorige week was ik in Delft in een prachtige boekhandel en daar heb ik het boek van Inez van Oord gekocht, Als jouw leven een cirkel is, waar sta je dan? Inez is de bedenker van Happinez. Het boek gaat over de tegenstellingen in het leven, en hoe ze met elkaar samenhangen en hoe zich dat verhoudt in cirkels. En hoe zij haar leven ervaren heeft. Het eerste deel gaat over haar ervaringen. Het leest prettig en dat komt ook omdat er veel inspirerende tekeningen in staan. Het tweede deel geeft je de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan. Een makkelijk lezend boek met een inspirerend verhaal.

Get Free Email Updates!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.