16 november Trouw-aan-jezelf-dag

De Trouw-aan-Jezelf-dag is een mooi initiatief. Zeg nou eens eerlijk… wanneer heb jij zelf eens even de tijd genomen om te ervaren hoe het nu met je gaat? In deze drukke tijden hollen we maar door. “Het is nu even druk, ik heb geen tijd, straks wordt het rustiger” zijn excuses die ik veelvuldig hoor. Het is eigenlijk raar dat wij niet stilstaan bij onze eigen “motorkap” terwijl we wel onze auto periodiek laten onderzoeken.

Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om trouw-aan-jezelf te blijven. Wekelijks zie ik in mijn praktijk mensen worstelen met hun zelfbeeld. Ze zijn het contact met wat ze ten diepste wensen verloren en vergeten stil te staan bij wat ze nu eigenlijk echt willen. Daarom geef ik van 16 t/m 22 november gratis balanstesten aan iedereen die wil onderzoeken hoe het ervoor staat onder de “motorkap”.Tijdens de balanstest ofwel “de persoonlijke APK” wordt integraal gekeken hoe het staat met uw vitaliteit. Integraal betekent dat gekeken wordt naar vijf aspecten die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn; het lichaam, de geest, de emoties, uw passies en drijfveren en tenslotte de pro-activiteit ofwel hoe ga je over naar actie (of juist niet). De test kunt je vooraf thuis invullen. De uitslag van de test bespreken we samen in een persoonlijk gesprek van ca. een half uur.

Ben je op zoek naar hele dag persoonlijke APK en wil je weer zelf aan het stuur komen te staan van uw eigen leven? Geef je dan op voor de dag-workshop “Grip op je leven” voor woensdag 29 november a.s.

Wilt u meer informatie over de balanstest of de dag-workshop Grip op je leven? 06 14 70 19 93.

Direct aanmelden voor de workshop Grip op je leven: https://www.gripopjeleven.com/vind-grip

Get Free Email Updates!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.