Kennismaking

img_0048

Hartelijk welkom! Wat leuk om je te ontmoeten.

Ik weet wat het is en hoe het voelt. Een drukke baan, een leuk sociaal leven, zorgen voor jezelf en meer. Iedereen doet het toch, dus hoezo geen balans. En natuurlijk zorg ik goed voor mezelf. Ontspanning, sporten en gezond eten. Of toch niet?  Soms zat ik weleens op de bank en had geen puf, gezond koken deze week maar even niet en sporten, ach dat komt volgende maand wel weer. Stress, nee dat had ik toch niet! Goede voornemens heb ik ook altijd gehad. Morgen.....of na de vakantie. Of misschien wel 1 januari.

En dan is er een dag dat zekerheden wegvallen en ik opnieuw mijn balans moest vinden. Hoe ga ik dat doen. Er is genoeg te lezen en er zijn meer dan genoeg boeken en tijdschriften, allemaal met de beste adviezen. Ik heb ervoor gekozen om de opleiding Integraal Leefstijlcoach te gaan doen. Een nieuwe weg in te slaan. Meer vitaliteit voor mijzelf, en een opleiding met het oog op de toekomst is ook nooit verkeerd. Tijdens deze opleiding heb ik veel geleerd over mijn persoonlijke vitaliteit, hoe ik beter voor mijzelf kan zorgen. Hoe ik echt gezond kan eten, ontspanning kan vinden en hoe mijn gedachten mij verder helpen in plaats van tegenhouden.

Met de opleiding Integraal Leefstijlcoach ontdekte ik mijn missie. De wereld om mijn heen een beetje vitaler en daarmee gelukkiger maken. Ik heb zelf ervaren hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen. Om keuzes te maken die bij je passen, om te staan voor wie je bent en om je eigen pad te volgen. Maar ook dat balans in je hoofd, helpt met balans in je lijf en omgekeerd.

Ik wil jou ondersteunen om met kleine stappen, grote en langdurige veranderingen in te zetten. Of het  nu gaat om meer rust in je hoofd, gezonder eten of de dingen doen waar je blij van wordt. Ik geloof dat ieder mens in staat is om vanuit persoonlijke kracht die balans tussen hoofd, hart en lijf te vinden.

Als coach gebruik ik naast mijn vakkennis, ook mijn werk-en levenservaring om doelgericht aan het werk te gaan. Een luisterend oor, respectvol en met vertrouwen zijn daarbij de basis ingrediënten.  Maar ook humor mag zeker niet ontbreken. En successen worden gevierd, ook de tussentijdse successen.

Op weg naar balans, energie, gezondheid en meer geluk! Ben je benieuwd of ik iets voor je kan doen? Neem dan contact met mij op via 06-14701993 of via het contactformulier op de website.

Energieke groet,

Nancy van Roosmalen

 

 

En waar ik o.a. nog meer interesse in heb:

family and friends

IMG_0093

IMG_2074

Stapel-boeken-klein

IMG_1493

netflix-television