Workshops

Workshop Grip op je Leven -16 februari 2018-

  • hoe is het met je goede voornemens?
  • heb je weinig energie?
  • lukt het niet om de juiste keuzes te maken
  • kies je voor jouw geluk of gaat dat van de ander voor
  • je wilt veranderen, maar alleen lukt het niet

Herken jij één of meer van de bovenstaande punten? Dan is de workshop "Grip op je Leven" iets voor jou!


Haalbaar plan
Deze interactieve workshop is een startpunt voor een energieke en gelukkige toekomst. Je krijgt veel praktische tips en maakt zelf een haalbaar stappenplan dat ervoor zorgt dat je zowel op je werk als in je privé-leven keuzes maakt die je energie opleveren in plaats van energie kosten.

Uitstellen of nu doen!
Stel jij verandering uit omdat je denkt dat het wel meevalt? Ga je zelf zoeken op internet met als resultaat dat je vele kostbare uren verder bent en nog steeds geen actie onderneemt? Of ga je een middag met gelijkgestemden aan de slag waarin je een heldere spiegel voorgehouden krijgt en een persoonlijk en haalbaar energie-actieplan ​opstelt.

Kom in actie
Doe mee, schrijf je in voor de interactieve workshop op 16 februari a.s. De volledige informatie vind je hieronder.

Wij ontmoeten je graag. Nancy & Simone

De workshop wordt gegeven door Simone van der Kaaij van Grip op je leven (www.gripopjelven.com/vind-grip) en Nancy van Roosmalen van Stroom & Bruis. (www.stroomenbruis.nl)

Beiden zijn HBO-gecertificeerd Leefstijlcoaches. Simone heeft als specialisatie NLP en Nancy is naast leefstijlcoach ook stresscounselor.

Kijk voor meer informatie en aanmelding op de website; http://www.gripopjeleven.com/vind-grip

Praktische informatie over de workshop:

- we starten om 12.30 uur en gaan tot ca. 16.30 uur door.

- locatie is De Biezen 23d, 3355 EP Papendrecht

- je inschrijven kan via de website: http://www.gripopjeleven.com/vind-grip

- je investering is 47,50 euro

Workshop Gezonde Gewoontes Volhouden -19 januari 2018-

En vanaf vandaag ga ik het dan echt volhouden. Herken je dat? En dat je dan na een paar dagen of paar weken er toch mee stopt. Ik heb gewoon niet de discipline, er kwam wat tussen of het was slecht weer. Ken jij al die excuses en misschien ook wel het schuldgevoel. Ik wel, maar ik weet nu wat te doen om het vol te houden.

Wil jij dat ook? Je gezonde gewoontes volhouden en of dat nu gaat om sporten, voeding, relaties of financiën. Het principe is min of meer hetzelfde. Wil jij weten hoe het moet, wil jij je gezonde gewoontes invoeren en volhouden. Doe dan mee met de workshop Gezonde Gewoontes Volhouden.

Tijdens de workshop ga je aan de slag met je doelen, jouw persoonlijke stappen en je leert hoe je deze nu echt vol kan houden. Is dat makkelijk, ja soms wel en soms zeker ook niet. Maar met de kennis en ervaring uit de workshop kom je zeker stappen verder.

Vanwege de open dag bij Stroom & Bruis is er voor deze workshop een speciaal tarief van € 7,50 per persoon. Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers. Dus meld je snel aan.

Tot 19 januari. Groet, Nancy van Roosmalen

De workshop wordt gegeven door Nancy van Roosmalen van Stroom & Bruis. HBO-gecertificeerd Leefstijlcoach en stresscounselor.

Aanmelding mail je naam, adres en telefoonnummer en aantal deelnemers aan info@stroomenbruis.nl. Je ontvangt dan een bevestiging van inschrijving en een factuur.

Praktische informatie over de workshop:

- we starten om 14.00 uur  tot 16.00 uur.

- locatie is De Biezen 23d, 3355 EP Papendrecht

- je investering is 7,50 euro

bestand_000-14

 

Kook je Vitaal!

Koken zonder zakjes en pakjes! Geen suikers en onnatuurlijke toevoegingen! Hoe doe je dat?

Hoe draagt voeding bij om je fit en vitaal te voelen?
Wil je een betere balans tussen lichaam en geest?
Wil je graag tips over jouw persoonlijke vitaliteit?
Tijdens de workshop Kook je Vitaal! komen deze onderwerpen aan bod. Bij deze kookworkshop leer je op een leuke, eenvoudige, gezonde manier te koken zonder pakjes en zakjes te gebruiken. Daarnaast krijg je bruikbare handvaten op vitaliteitsgebied.
Je maakt en geniet van heerlijke gerechten onder het genot van een gezond drankje.

Nancy van Roosmalen (Leefstijlcoach Stroom & Bruis) en Astrid van Ham (eigenaresse van Merel & Mos) hebben deze workshop ontwikkeld.
Geen zweverige avond, maar praktische tips om te werken aan je eigen Vitaliteit.